Vacature pedagogisch medewerker kinderwerk

Buurtcentrum d’Evelaer is op zoek naar 1 of 2 enthousiaste pedagogisch medewerker(s) voor:

kindertijd op zaterdag
kinderdisco 1x in de maand
activiteiten in de basisschoolvakantie
kinderfesten

Buurtcentrum d’Evelaer is een buurtcentrum midden in het agrarische gedeelte van Heemskerk, in het Heemskerkerduin.
In het buurtcentrum worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

* Kindertijd op zaterdag vanaf september 2017
We zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker niveau 4 . Enige werkervaring met kinderen van 4 t/m 12 jaar is een pré. Je bent beschikbaar op zaterdagmiddag van 12.00 - 17.30 uur.
Kindertijd zijn kinderfeestjes waarbij gekozen worden uit verschillende thema’s. http://evelaer.nl/kinderen/kinderen-in-d-evelaer/kindertijd

* Knderdisco vanaf oktober 2017
We zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker niveau 4 . Enige werkervaring met kinderen van 8 t/m 12 jaar is een pré. Je bent beschikbaar 1x in de maand op vrijdagavond voor de kinderdisco groep 6,7 en 8.

* Vakantieactiviteiten vanaf oktober 2017
We zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker niveau 4. Enige werkervaring met kinderen van 2 t/m 12 jaar is een pré. Je bent beschikbaar in de basisschoolvakanties.

Buurtcentrum d’Evelaer biedt: ·Een leuke werksfeer in een klein team, goede begeleiding, een goede betaling en ruimte voor eigen inbreng.
Heb je interesse: naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .o.v.v. vacature kindertijd, disco en/of vakantieactiviteiten.
Mocht je vragen hebben of meer informatie willen:  www.evelaer.nl of bel 0251-244544 vraag naar Cindy