Kindertijd

  kinderfesten

Kinderfeestjes op zaterdagmiddag onder begeleiding.
Er kan gekozen worden uit verschillende thema's.

Hoe boek ik mijn feestje?
 1. 1. bepaal de datum voor jouw feestje (en een reservedatum)
 2. kies een tijd: 
  12.30 tot 14.30 uur of
  15.00 tot 17.00 uur
 3. kies een van thema's
 4. bel d'Evelaer 0251-244544 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • per 1-1-2017 kosten per kind € 9.50
 • u betaalt voor minimaal 8 kinderen
 • natuurlijk bent u , als ouder/verzorger, van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
 • Eten en drinken: Elk feestje (behalve High Tea) eindigt met pannenkoeken met suiker of stroop en een ijsje. Het feestje van 12.30 uur kan, op uw aangeven, starten met de pannenkoeken als lunch.
 • Tussendoor of aan het begin worden er chips en snoepjes en wat te drinken gedeeld.


 • liever een feestje met lekkere hapjes, cupcakes en marsepein?  Bij Bettina van Zoetbezig kunt u een kinderfeestje of kinderworkshop boeken. In overleg met u zal een datum en tijdstip worden afgesproken, locatie is d'Evelaer. Neem een kijkje op de website van Zoetbezig en neem contact op met Bettina.
  of via  facebook.com/zoetbezig.

* vanaf 4 jaar *

Paniek in sprookjesland
Dieren in de jungle
Superhelden
Piraten
Prinsessen

Paniek in Sprookjesland

HELP! De sprookjesfiguren uit sprookjesland hebben jouw hulp nodig.......Roodkapje is haar mandje kwijt, Assepoester haar glazen muiltje en wat moet de heks zonder haar toverhoed? Kom samen met je vriendjes naar het grote sprookjesbos voor een speurtocht naar de verdwenen sprookjesspullen. Je wordt ontvangen met een sprookjesachtig drankje en een magisch snoepje. Daarna mag je zelf een mooie kroon gaan maken en je kan ook nog geschminkt worden zodat je helemaal omgetoverd wordt tot een prachtige prins of prinses. Daarna begint de speurtocht waarbij jullie op zoek gaan naar alle verdwenen spullen! Hebben jullie alles gevonden? Dan geven we een echt sprookjesbal, met sprookjesmuziek en magische verlichting. Aan het eind van het magische sprookjesfeest krijgt iedereen een sprookjesdiploma!

Dieren in de Jungle

Durven jullie op avontuur te gaan in de wilde jungle waar de apen rond slingeren en de slangen in de rondte sissen? Maar wacht even, wat zie ik nu.... O nee, alle dieren zijn verdwenen!! Willen jullie helpen zoeken naar alle verdwenen dieren uit de jungle? Voordat het avontuur echt begint moeten we ons eerst goed voorbereiden! Je mag een verrekijker maken want die zal je vast hard nodig hebben bij het zoeken naar de dieren. Daarna kan je geschminkt en omgetoverd worden als Tarzan/ Jane of zelfs als een wild dier. Dan is het tijd om te gaan zoeken naar alle wilde dieren uit de jungle. Hebben jullie alle dieren gevonden? Dan is het tijd voor de puzzelwedstrijd, want in de jungle moet je natuurlijk ook goed kunnen samenwerken. Er is ook nog een jungle quiz om te zien hoeveel jullie allemaal weten van de jungle.. natuurlijk mogen jullie dan lekker heen en weer rennen. En als laatste is er nog een echte jungledans waarbij jullie gaan lopen als een tijger, kronkelen als een slang, stampen als een olifant en nog veel meer. Van dat hele avontuur hebben jullie vast honger gekregen.. tijd om lekker pannenkoeken te gaan eten! Als afsluiter krijgen jullie allemaal een echt Tarzan of Jane diploma mee naar huis!

Superhelden!

Er is een brief gekomen van Superman en hij heeft heel hard hulp nodig!! De schurk heeft iemand ontvoerd.. O NEE!! Kunnen jullie Superman helpen om de gevangene te bevrijden van de schurk? Jullie gaan in de huid kruipen van een echte superheld, zoals bijvoorbeeld Spiderman, Batman of Mega Mindy. We beginnen eerst met het knutselen van een superhelden armband. Welke superkracht heb jij? Ben jij super snel, giga sterk of kan jij heel hoog vliegen? Ook kan je geschminkt worden als echte coole superheld. Daarna is het tijd om jullie superkrachten uit te gaan testen om te zien of jullie geschikt zijn om Superman te helpen. Jullie gaan een superhelden parcours trotseren, bommen laten ontploffen, een superhelden quiz doen en nog veel meer. Na iedere opdracht krijgen jullie een cijfer welke jullie goed moeten bewaren! Alle cijfers bij elkaar vormen de geheime code om de gevangene te bevrijden.. spannend, zal het jullie lukken? Aan het eind zal Superman jullie trakteren op pannenkoeken omdat jullie zo goed jullie best gedaan hebben. En natuurlijk krijgen jullie een echt superhelden diploma mee naar huis!

Piraten

Schip Ahoy maatjes! Het is tijd voor een piratenavontuur!!!
Kapitein Woeste Willem heeft een enorme schat die hij ergens heeft verstopt op een eiland. Hij heeft hiervan een schatkaart gemaakt. Maar wat een pech! De schatkaart raakt verloren en als hij hem terug vindt, is hij nog in stukken gescheurd ook! Kapitein Woeste Willem heeft de stukken van de schatkaart verstopt op verschillende eilandjes. Kunnen de piraatjes naar de verschillende eilandjes en de schatkaart weer compleet maken? Na de brief van woeste Willem gaan we naar verschillende eilandjes toe met opdrachten en spellen: een piratenmuts maken, schminken als een piraat, schipper mag ik overvaren, het 'piraat – kom-uit-de- hangmat- spel' en nog veel meer! Nadat we de schatkaart compleet hebben gaan we op zoek naar de schat die verstopt is in d'Evelaer. De inhoud van de schatkist is iets heel lekkers ! Als er nog tijd over is, kunnen we nog lekker dansen op muziek.

Prinsessen

Wat glittert daar zo mooi? En waar is de prins nu gebleven? Vind jij prinsessen ook zo mooi en vind jij het leuk om ook een keer een echte prinses te zijn, dat kan! Bij dit magische prinsessen feest wordt je omgetoverd tot echte prinses. Je mag zelf een mooie kroon knutselen en je wordt prachtig geschminkt. Een prinses wilt natuurlijk graag trouwen met de prins dus daarvoor moeten we eerst de kikker gaan kussen. Lukt het jou om met je ogen dicht de kikker te kussen? Ook gaan we een wedstrijdje netjes lopen doen, kroontje leggen en nog meer! Het feestje wordt afgesloten met een echt magisch prinsessen gala waarbij je zo mooi mag dansen als dat je zelf wilt! Van al dat dansen zullen jullie vast trek gekregen hebben, dus aan tafel en lekker pannenkoeken eten.. yammiieee!

* vanaf 6 jaar *

Het EvelaerLab
Hawaii
Bling-Bling-Party
het Wilde Westen

het Evelaer-Lab

Een thema voor kinderen die het leuk vinden om te ontdekken en te leren wat ze smeren...
Trek dan een labjas aan, zet je veiligheidsbril op en kruip in de huid van een echte professor!
In het Evelaer Lab kun je steeds weer nieuwe proefjes doen: Badzout, shampoo en haargel maken. Je mag het helemaal zelf doen... maar zorg ervoor dat het lab niet ontploft!! Als alles goed gegaan is en je de proefjes heb voltooid dan verdien je natuurlijk een echt professor diploma!

Hawaii

Aloha! Hebben jullie zin in een tropisch feestje? Jullie worden verwelkomd met een heerlijke limonade cocktail om een beetje in de tropische sferen te komen. We beginnen met het maken van een fleurige Hawaii ketting en je kan geschminkt worden, zodat je helemaal in Hawaiiaanse stijl klaar bent voor het tropische feest! Daarna gaan we allemaal leuke spelletjes doen zoals Limbo dansen, hoela hoepen, het spel met de gloeiende kokosnoot en nog veel meer leuks. Ook gaan we een echt Hawaiiaans feestje bouwen waarbij je lekker kan zwieren en swingen op de gezellige zomerse muziek. Na al dat feesten hebben jullie vast zin gekregen in pannenkoeken..aanvallen maar!

Bling Bling Party
Bling bling 1 Bling bling

Houd jij ook zo van sieraden, jezelf optutten en dansen? Gewoon een echt meidenfeestje? Dan is dit iets voor jou!! We beginnen met wat drinken en een snoepje. Daarna mogen jullie een mooi sieradendoosje maken voor al je Bling Bling spulletjes. Als alle sieradendoosjes klaar zijn dan mogen jullie jezelf nog optutten: oogschaduw, lippenstift en niet te vergeten ....glitters natuurlijk! Als jullie er allemaal glitter en glamour uit zien dan is het tijd voor de bling bling disco. Laat je mooiste dansjes zien en feest erop los.

Het Wilde westen

Howdy cowboys en cowgirls! Cowboy Billy heeft jullie hulp hard nodig dus spring op jullie paard en kom snel naar het Wilde Westen. Eenmaal in het Wilde Westen aangekomen hebben jullie vast dorst gekregen dus staat er een lekker drankje met iets lekkers voor jullie klaar in de saloon. Daarna gaan jullie een eigen cowboy/cowgirl hoed maken en kunnen jullie geschminkt worden. Eenmaal getransformeerd tot cowboy/cowgirl is het tijd om opdrachten uit te gaan voeren om te bewijzen dat jij de indianen kunt verslaan. Je gaat bierflesjes schieten in de saloon, lasso werpen, spijker slaan en nog veel meer. Bij iedere opdracht kunnen jullie een ster verdienen, die op jullie sjerp gespeld zal worden. Als jullie voldoende sterren hebben dan hebben jullie bewezen een goede cowboy of cowgirl te zijn, dan laten de indianen de gevangene vrij en... dan heeft cowboy Billy natuurlijk een beloning voor jullie. YIHAAAAAAA!!!!

* vanaf 8 jaar *

Spionnen
Expeditie Robinson
Wie is de Mol

Spionnen

In het speciale Evelaer-spionnenhoofdkwartier ga je samen met je vrienden ontdekken of jullie echte superspionnen zijn.... Je ontwerpt je eigen spionnen ID kaart waarin je vingerafdruk komt te staan. Samen met je vrienden ga je op een speciale missie met geheime codes. Kunnen jullie de geheime code ontmantelen?? Bij de echte spionnen quiz kun je laten zien dat je van alle spionnenzaken op de hoogte bent. Als jullie alle opdrachten uitgevoerd hebben dan verdienen jullie een spionnen diploma!

Expeditie Robinson

Ben jij ook zo gek van het televisieprogramma 'Expeditie Robinson' en heb je hier altijd zelf graag aan mee willen doen? Bij dit super gave Expeditie Robinson-thema beleef je de ervaring hoe het is om als 'kandidaat' opdrachtjes te doen die het uiterste van je vragen. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?
We gaan de teams verdelen door een ren spel. Als de teams verdeeld zijn maken we met verf een team vlag voor elk team en krijgen jullie bandana's om zodat jullie in teams te herkennen zijn.
Hierna kan de strijd beginnen, door opdrachtjes die je vast wel kent van de televisie zoals het puzzelspel, de toren van Babylon, de evenwichtsproef, de eet proef en nog veel meer! Het team dat de meeste keren gewonnen heeft met de proeven, heeft de expeditie gewonnen.
Kortom ben je super gek van Expeditie Robinson en durf jij het aan om de spelletjes zelf te doen en te strijden? Kom dan gauw het echte stoere Expeditie Robinson feestje vieren!

Wie is de mol?

Wie kent het beroemde televisieprogramma niet waarin er allemaal spelletjes en quizjes worden gedaan en er dan iemand is die de boel saboteert?
Op dit kinderfeestje spelen we een kinderversie van het wie is de mol spel. De kinderen worden over twee groepjes verdeeld. In elke groepje krijgt iemand een kaartje met daarop de tekst: 'Je zit in groep geel maar je bent eigenlijk voor team rood.' Dat is dus de mol van team geel! In het andere team is dit ook gedaan: de mol van team rood.
Er zijn verschillende spellen. Zoals de cijfer race, ren- je- rot- quiz en nog veel meer spellen. Met elk spel kunnen er munten verdiend worden en het is dus de bedoeling dat de mol zo min mogelijk munten binnenhaalt. Aan het einde moeten er natuurlijk geraden worden wie de mol is!! Wie zal het goed hebben? SPANNEND!