Vrijwilligers gezocht!!

Voor de komende zomerperiode zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor ouderen

Wij komen met een groepje enthousiaste vrijwilligers bij elkaar voor een eerste overleg op maandag 4 april om 20.00uur in d'Evelaer. Maar we kunnen nog steeds meer hulp en meer ideeen gebruiken. Ben jij dr bij? 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals jullie misschien allemaal weten wordt er veel voor ouderen gedaan in d’Evelaer. Koersballen, Klaverjassen, sporten, Lunch activiteiten enz.
Ieder jaar stoppen deze activiteiten in de zomer periode.
De vrijwilligers die zich hier het hele jaar voor deze activiteiten zich inzetten willen graag een rust/vakantie periode, maar voor ouderen die niet (meer) op vakantie gaan zijn juist dit 3 maanden waar overal, niet alleen in d’ Evelaer de activiteiten stoppen.

Om iets toch voor ouderen te kunnen betekenen zouden we in d’Evelaer in bv bij de zomerfeesten op zaterdag in de middag en in juli of augustus juist wel iets voor deze groep kunnen organiseren!
Dit kan ik niet alleen, mijn vraag is dan ook wie zou mee willen denken om een zomerprogramma te maken en wie zou 1 of meerder keren kunnen helpen?

Ik hoop dat vele van jullie wat tijd hebben en/of vrij kunnen maken. Ik wil dan in april na de Pasen bij elkaar komen om samen te kijken wat we kunnen gaan aanbieden en wat een leuk en haalbaar programma we kunnen bedenken.
Dit lijkt wat vroeg maar er zijn ook eventueel wat ouderen fondsen die ik kan gaan aanschrijven als we geld nodig hebben voor het programma.

Bel of mail mij voor al je vragen of je op te geven.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Denise Biergans