Dansles in d'Evelaer

dansfolder 2018 2019

Sinds 2007 wordt er in d'Evelaer gedanst door kinderen. De kracht van ons kleinschalige buurtcentrum wordt gecombineerd met de vakkunde van professionele dansdocenten.  Eenmaal per jaar , bijna aan het einde van het schoolseizoen is er een dansvoorstelling. In de zaal wordt een podium opgebouwd waar de kinderen laten zien wat zij hebben geleerd in de lessen. Ook hier is laagdrempelig en kleinschalig de uitstraling.

Inschrijven

woensdag /docent Nela Lyengo


Dancemix grp 3-4-5               15.30 - 16.30

Juf Kim Rutte,  bedankt voor alle fijne lessen die je deze 5 jaar voor ons hebt verzorgd. Je was een fijne collega en een top juf!! Succes met je nieuwe uitdaging!!

   IMG 20141008 WA0026  DSC 1904


Seizoen

het seizoen beslaat 38 lessen per schooljaar. Er wordt niet gedanst tijdens basisschoolvakanties.

Contributie

De contributie bedraagt € 180,- per dansseizoen/schoolseizoen.
De contributie wordt in 10 termijnen van € 18,- maandelijks (september tm juni) geïncasseerd via automatische incasso. Bij het inschrijven geeft u hiervoor toestemming.

Proefles

Als u eerst even wilt 'proeven' dan kan dat, wel graag eerst aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een les uitgevallen

Als een dansles onverwacht niet doorgaat proberen wij alle leerlingen te bereiken via email en facebook www.facebook.com/evelaer.
Het lukt niet altijd om iedereen op tijd te bereiken.

Kijken

2x per jaar kunnen de ouders/verzorgers/opa's oma's, broertjes en zusjes komen kijken. Dit is in februari en de bij de eindvoorstelling aan het einde van het schooljaar.

Opzeggen

U kunt per hele maand doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uitsluitend schriftelijk, niet via de kinderen of via de docent.

Wijzigingen

Wijzigingen in adres of telefoonnummer doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..