Huttendorp 2022

 huttendorp 2022


donderdag 21, vrijdag 22 en  zaterdag 23 juli 2022 € 35,-

voor kinderen van 6 tm 9 jaar
kosten € 35,-

In de eerste week van de zomervakantie is er weer huttendorp bij d’Evelaer.
Kom je ook samen met je vrienden een stoere hut timmeren en daarna weer slopen?

Neem je eigen hamer mee waar je naam op staat, trek je oude kleren en schoenen aan, smeer je eigen lunch en kom naar d’Evelaer!

INSCHRIJVEN

Zelf hamer en brood mee, voor drinken en snoepje wordt gezorgd.

 

Huttendorp

Donderdag 20 juli 10.00-14.00
We gaan beginnen met het bouwen van de hutten. Met hulp van vrijwillige timmermannen maken we een stevige basis. Verder kun je een eigen vlag maken voor jouw hut.


Vrijdag 21 juli  10.00-14.00
Vandaag gaan we de hutten afmaken. Daar hoort pimpen natuurlijk ook bij. Je mag je hut een mooi kleurtje geven door het te schilderen. Neem zelf spullen mee om jouw hut nog mooier te maken. Denk hierbij aan stukken behang, lappen stof, meubilair, een leuk plantje, kussens, vlaggetjes en andere versieringen.

Zaterdag 22 juli 10.00-14.00
Laatste kans om je hut perfect te maken. Je kunt een cool naam- en nummer bordje maken met een houtbrander. Ook mag je nog spelen in je hut. Als alle hutten af zijn, maken we een foto met z'n allen. Na de lunch gaan de hutten de fik in (net alsof) en gaan we met waterpistolen blussen. Om 13.00 uur gaan we slopen!

Komen je ouders helpen slopen en kunnen ze misschien ook het hout met eventuele aanhanger wegbrengen?

 

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!!!!!

Wil je helpen bij het bouwen van de hutten en/of het slopen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.