Klaverjas op dinsdagmiddag

We starten op dinsdag 7 september 2021

klaverjas

Kosten € 2,50 incl. 1 kop thee/koffie.Tijd 13.30 - 16.30 uur

 Beste deelnemers van de klaverjassoos van Henny Beentjes en vrijwilligers,

Op 8 september start het klaverjassen op dinsdagmiddag weer.
Echter wel met de nodige maatregelen afgesproken en vastgesteld met en door het bestuur van d’Evelaer. De maatregelen kunnen tussentijds wijzigen indien dat nodig is of opgelegd door regering en RIVM.


Het klaverjasgroep wordt gesplitst in 2 groepen. Hierdoor bereiken we dat er kleinere groep mensen in huis is, waardoor 1.5 meter afstand houden te realiseren is.

Groep 1 klaverjast op de 2de en 4de dinsdag ( 8 en  2 september, 6 en 20  oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december)
Groep 2 klaverjast op de 1ste en 3de dinsdag ( 15 en 29 september, 13 en 27 oktober, 10 en 24 november, 8 december en onder voorbehoud 22 december

De data van 2021 volgen later.

Coronaregels voor het klaverjassen zijn:

1) Ontsmet u handen bij binnenkomst in de hal.
2) Hang u jas op en ga direct naar binnen , niet blijven kletsen in de gang want die is te smal om afstand te kunnen houden van elkaar. Niet meer als 4 personen tegelijk in de gang, wacht evt. bij de voordeur.
3) Houd 1,5 meter afstand
4) Er zijn ronde tafels, waar 4 mensen aanzitten. U wordt verzocht om de beurt over de tafel te buigen om een kaart te leggen of te pakken. Daarna weer rechtop/achterover gaan zitten zodat we gepaste afstand kunnen bewaren van elkaar. Op de tafels zullen ook handalcohol staan om tussendoor nogmaals de handen te kunnen ontsmetten.
5) Toilet bezoek: 1 persoon in de toiletruimte. Zowel bij de heren als dames toiletgroep is er 1 toilet in gebruik, omdat de toiletten ook tussendoor worden schoongemaakt en dat scheelt werk.
6) Als u zich niet lekker voelt, niezen, hoesten, keelpijn e.d. blijft u thuis en laat u testen!
7) Als u in een risicogroep valt (diverse chronische aandoeningen) denk zelf goed na over de beslissing of u wilt komen.
8) Tip! Kleed u warmer aan! De zaal wordt ook in de winter gelucht vooraf en achteraf. De kachel brandt maar het zal misschien niet altijd direct weer op temperatuur zijn.
9) Verlaat niet allemaal tegelijk de zaal, om opstopping in de gang te voorkomen. Volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers op.

Vanaf maandag 31 augustus tussen 9 en 12 uur kunt u bellen met Henny Beentjes, tel: 0251-237331 voor vragen. Maar ook om u verplicht op te geven of u bij groep 1 of groep 2 wilt ingedeeld worden.


Zij zal voorlopig iedere maandag bereikbaar zijn tussen 9 en 12 uur, voor bv het melden als u ziek bent of niet kunt komen.Bel haar a.u.b. niet buiten deze tijd.


We hopen dat ondanks alle beperkingen, iedereen toch weer met plezier naar d’Evelaer komt.
Namens Henny Beentjes en alle koffiedames,
Met vriendelijke groet, Denise Biergans