Lunch & Activiteiten middag

 lunch activiteit

Iedere 2e donderdag van de maand. Het gaat erom dat niemand alleen thuis hoeft te zitten en je elkaar kunt ontmoeten in een gezellige sfeer in
d' Evelaer!

zaal open 12.00 uur, start lunch 12.30  tot 15.00 uur
Donderdag 13 december 4-gangen Feestlunch met een verrassing

kosten € 10,-

 

10 januari
Een winterse lunch met soep, boerenkool met worst, de inmiddels beroemde zuurkool van Ellen met brie uit de oven! en een toetje. Daarna sjoel toernooitje met leuke prijsje voor de winnaars.
Kosten : 8,50 euro


24 januari
Lunch met soep, broodmaaltijd met een kroket en een heerlijk toetje van zelfgemaakte cake met ijs en slagroom. Daarna nog gezellig spelletjes doen.
Kosten € 8,50 euro

14 februari
Een met liefde gemaakte lunch op Valentijnsdag ! Soep , een heerlijke broodmaaltijd en als afsluiting apfelstrudel met ijs en slagroom. Daarna hebben we weer een leuke quiz. .
Kosten 8,50 euro

28 februari
Elfstedenlunch “it giet aon” met gast Bert Verduin.
Snert met roggebrood met spek en oudhollandse appelpannenkoek met appeltjes en koffie. Daarna is er gelegenheid tot samen een spelletje te doen.
Kosten 8,50 euro.

Geef u op bij d’Evelaer tel: 0251-244544 of dinsdag bij Henny Beentjes i.v.m. de boodschappen

 We hopen u allemaal te zien!

Judith van der Kolk, Rosa Groot, Carla Zonneveld, Ellen Marcus, Dien Winter, Carina Stet en Denise Biergans

Wilt u meehelpen als vrijwilliger? Dat kan ook, bv helpen met de boodschappen, lunch voorbereiden of activiteiten organiseren en begeleiden, neem gerust contact ons! 0251-244544 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.