Wie zijn wij?

  gebouw 943 kb

Buurtcentrum d'Evelaer : Wat in de jaren '70 begon in een schuurtje: filmpjes draaien op zondagmiddag voor de kinderen van de tuinders,  is uitgegroeid tot een levendig buurtcentrum . Het oude houten buurthuis maakte in 1995 plaats voor een groter stenen gebouw,  gebouwd door en voor de buurt. Dit leverde ons de prijs 'Kern met Pit' op.

En die sfeer vindt u nog steeds in ons buurtcentrum terug. Met slechts 5 personeelsleden, allen parttimers,  en een onmisbare groep van 140 vrijwilligers,  is er elke dag volop activiteit , voor jong en oud!

Voor peuters en kinderen bieden wij: peuteropvang, peuterspeelzaal, danslessen , judo, peutertheater en vakantieactiviteiten. Vanuit de bredeschool worden er diverse lessen gegeven. Het Schooltuineninformatiepunt heeft hier zijn basis.  
Ook voor jongeren en volwassen is er volop aanbod: sporten met Carina Stet, Keezdrive, klaverjassen, biljarten, diverse cursussen tekenen en kunstgeschiedenis. De kunstuitstapjes zijn al jaren een begrip! jaarlijks zijn er de Zomerfeesten en de Kennemer Bloemenshow.
Voor ouderen is er een groeidend aanbod: bewegen: Evelaer in beweging, klaverjas, koersbal, de maandelijkse lunch & activiteitenmiddag.

Kortom : kijkt u even rond op deze website, er is ongetwijfeld iets van uw gading bij!!