St Leonardusschool

leonardus

Pianolessen grp 3 tm 8
Er zit steeds meer muziek in de Leonardus school!
Wat is er leuker dan zelf een instrument te leren bespelen, en dan ....dicht bij huis in je eigen school! Het is dit seizoen weer mogelijk om je aan te melden voor een blok van 12 pianolessen van Juf Karin. Kinderen die vorig seizoen hebben meegedaan gaan door waar ze gebleven zijn. Ook is er ruimte voor nieuwe leerlingen. Het is handig als er thuis een instrument is om op te oefenen.

Inline Skate grp 4 tm 8
Een inline skate is een schoen met de wielen op een lijn. Dit is iets anders dan bijvoorbeeld rolschaatsten waarbij je 2 keer 2 wielen achter elkaar hebt. De lessen zijn op normale of freestyle inline skates.

Schoolkoor grp 5 tm 7
Onder leiding van onze eigen muziekdocent Karin gaan we een koor beginnen, kom je ook mee doen? Samen gaan we de leukste liedjes zingen. Als afsluiting van ons harde werk hebben we een echt optreden tijdens het kerstviering op 20 december.

Fortnite dans grp 6 tm 8
Speciaal voor de bovenbouw en helemaal geschikt voor stoere jongens die helemaal uit hun dak willen gaan biedt Dance Studio Patty dit jaar deze dansworkshop aan. In deze Brede School activiteit komen niet alleen de bekende dansjes aan bod maar gaan leerlingen ook aan de slag en maken hun eigen Fortnite dansje. Hoe cool is dat?